Polarizált, dioptriás napszemüvegek szemüvegeseknek is!

ápr 7, 2021 | Blog, Napszemüveg

Polarizált, dioptriás napszemüvegek, maximális védelem a szemnek, kényelmes viselet, minőségi kivitel, készüljön optikánkkal a jó időre!

Most, hogy beköszöntött a jó idő, sokak számára aktuálissá vált a napszemüveg vásárlás. A szemüveget viselők ezt nem bízhatják a véletlenre, hiszen nekik mindenképp igazodniuk kell speciális igényeikhez. Szerencsére manapság nekik sem jelenthet gondot a napszemüveg vásárlás, ugyanis nagyon sokféle alternatíva létezik, amik gondoskodnak a biztonságos, kényelmes látásról a napsugaras órákban is. Amennyiben Ön is látásjavító eszközt visel, és napszemüvegre lenne szüksége, forduljon bizalommal optikánkhoz!

Optikánkban elérhetők a dioptriás és polarizált napszemüvegek, amik maximálisan megfelelnek a speciális igényeknek. A napszemüvegek fontos szerepet töltenek be a káros tényezők kiszűrésében. A polarizált napszemüvegek meggátolják a vakító fényt, ami a tavaszi, nyári időszakban még azokat is kihívás elé állítja, akiknek nincs bajuk a látásukkal. Ezek a típusok a fényvisszaverődés okozta szemkáprázást is képesek visszaszorítani. Az emberek sokkal magabiztosabbnak érezhetik magukat ezáltal. A dioptriás napszemüvegek védik a látást a káros napsugarakkal szemben, emellett pedig gondoskodnak a szem erősítéséről is. Bátran lehet használni egész nap, nem okozhatnak kellemetlenségeket ezek a típusok. Optikánk minden egyes korosztály számára ajánlja a dioptriás napszemüvegeket.

Ne kössön kompromisszumot akármilyen termékkel szemüvegesként, válassza a legjobbat, készüljünk együtt a nyárra, ehhez forduljon bizalommal optikánkhoz! Ügyfeleink rugalmas, minőségi szolgáltatás keretein belül juthatnak hozzá dioptriás vagy polarizált napszemüvegükhöz. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Természetesen az akciókról sem feledkezünk meg.  Szemüvegjavításért, látásvizsgálatért is kereshet bennünket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....