Szemüveg készítés

Szemüvegkészítés az Ön tökéletes látása érdekében!

Biztos szállítói és szakmai hátterünk a HOYA Lens Hungary Zrt, mely a japán anyavállat magyarországi lencsegyártó cége. Szakmai továbbképzéseken a legfrissebb kutatások, fejlesztések eredményeit adják át. Hangsúlyt helyeznek a vevői megelégedettségre, melynek szolgálatába mindig a legújabb technikát állítják.

HOYA számítógépes lencsetervező programja segíti munkánkat. Ennek segítségével három dimenzióban akár elforgatva is be tudjuk mutatni a kiválasztott keret lencséjének formáját, vastagságát, össze tudjuk hasonlítani a különböző alapanyagú lencséket. Így a vevő is látja, hogy pontosan hogyan is fog kinézni az elkészült szemüveglencse, könnyebben tud választani a felkínált lehetőségek közül.

Ezen a rendszeren keresztül egyedi gyártású lencséket is tudunk kérni interneten elküldve a rendelést, 20 percen belül akár a HOYA gyártósorának számítógépére kerülhetnek az adatok. A raktárról szállított lencsék másnapra megérkeznek, melyeket műhelyünkben automata csiszológéppel munkálunk meg. Expressz szolgáltatásunk keretén belül akár aznapra is elkészítjük szemüvegét 3 órán belül (minimális felárral, raktári tartományban). Bizonyos keretek esetében a lencse formáján, nagyságán is tudunk változtatni a vevő elképzelése alapján. Az elkészült szemüvegekhez a lencsegyár garanciakártyáját mellékeljük, melyen szerepel a viselő neve, a lencse típusa, dioptriája, a keret típusa és az elkészítés ideje. Megfelelő használat esetén a HOYA 1, 2 ill. 3 év garanciát nyújt* a szemüveglencse rétegekre, egy év garancia jár a szemüvegkeretre.