Kontaktlencsék

A kontaktlencse sok szempontból előnyös, hiszen semmiben nem akadályozza viselőjét. Használatával teljesen szabad lehet a mozgás, legyen az akár sportolás vagy szórakozás. A kontaktlencse nem szűkíti a látóteret, nincs befolyással a szem nagyságára és viselőjét egyáltalán nem akadályozza abban, hogy teljes, aktív életet éljen. Cégünk széles termékválasztékában garantáltan mindenki megtalálhatja a számára ideális és lehető legkényelmesebb kontaktlencsét. Vannak napi és havi kontaktlencséink, egy- és többfókuszúak, sphérikusak és tórikusak (cylinderes) egyaránt.

Bármilyen is az elképzelése, nálunk megtalálja, amire szüksége van. Minden nap, kéthetente vagy inkább csak havonta szeretné cserélni a kontaktlencséjét? Esetleg a kiterjesztett viselési idejű termékeket részesítené előnyben? Érdemes hozzánk fordulnia!

bemutatkozas

Természetesen a rendszeres ápolás minden esetben elengedhetetlen, ám speciális, magas minőségű folyadékainknak köszönhetően a biztonságos és egészséges használat hosszú távon is garantálható.

Az általunk forgalmazott kontaktlencse márkák:

  • Alcon,
  • Bausch & Lomb,
  • Cooper Vision,
  • Johnson & Johnson.

FONTOS: mindenkinek, aki a kontaktlencse viselése mellett dönt, a saját egészsége érdekében, be kell tartania bizonyos higiéniai szabályokat. Természetesen ezek megismerésében és elsajátításában is készséggel segítünk pácienseinknek. Ebben egy, ezen a területen jártas szakember, egy kontaktológus-optometrista lesz a segítségünkre, akivel megtanítjuk Önt új kontaktlencséi helyes használatára, valamint praktikus tanácsokkal látjuk el a lencsék viseléséhez szükséges higiéniához és a szokások kialakításához.

Ügyfeleink természetesen a későbbiek során is számíthatnak ránk. A rendszeres ellenőrzés ugyanis elengedhetetlen, mert így időben tudunk tenni az esetleges szövődmények ellen, és meg tudjuk őket előzni. A kontaktlencse viselése a számos előny mellett azzal is jár, hogy a lencsék ápolásáról gondoskodni kell. Előfordulhat irritáció, esetleg fertőzés is a felhelyezés és kivétel következtében, ezért az éves látásvizsgálat elengedhetetlen akkor is, ha nincsen semmilyen panasz. A személyes találkozások alkalmával lehetőség van minden felmerülő kérdés vagy probléma átbeszélésére, kezelésére.

Mivel optikánkban többféle kontaktlencse kipróbálása is lehetséges, így nem lesz nehéz eldönteni, hogy Önnek melyik nyújtja a legoptimálisabb, legkényelmesebb megoldást. Szakembereink abban is segítenek, hogy a kiválasztott lencséhez melyik ápolószert érdemes választani.