Fényre sötétedő szemüveglencsék

Éleslátás napsütésben is!

Tapasztalja meg a különbséget!

A Sensity fényresötétedő termékcsalád nem ismer kompromisszumot, ha a stílusról vagy a színek érzékeléséről van szó –  pontosan azt viselhetik, ami a legjobban illik Önhöz. Most, hogy beköszöntött a tavasz, egyre nagyobb szükség van a napfény elleni védelemre, így a napszemüvegekre is. Kényelmetlen a szemüveg és a napszemüveg állandó cserélgetése? A megoldás a fényre sötétedő lencse, ami az UV-fény hatására besötétedik. Legyen szó vezetésről, kocogásról, horgászatról vagy biciklizésről, a fényre sötétedő lencsékkel végre tökéletes látás élményben lehet része a szabadban.

Fényre sötétedő szemüveglencsék és napszemüveglencsék

Legnagyobb előnyük, hogy kettő az egyben megoldást biztosítanak viselőik számára:
a szabadban a dioptriás szemüveg lencse százszázalékos védelmet nyújt a napsugárzással és a káros UV-sugarakkal szemben beltéren kivilágosodva szemüvegként funkcionál

Hoya Sensity 2

    • Gyorsabb kivilágosodás.
    • Tisztább látás.

A Sensity 2 a legújabb, leginnovatívabb technológiák segítségével készült, és számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, beleértve a továbbfejlesztett kivilágosodási sebességet, mely közel kétszer olyan gyors, mint a korábbi Sensity lencsék esetében.

A Sensity 2 szemüveglencsék a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően gyorsan sötétednek vonzó, 3-as kategóriás napszemüveglencsévé kültéren, majd lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszeres sebességgel világosodnak ki, mint a korábbi Sensity lencsék.

100 %-os védelem, kiegyensúlyozott és egyenletes teljesítmény az időjárási körülményektől és a fényviszonyoktól függetlenül.

Hoya Sensity Dark

    • Rendkívüli teljesítményt biztosító fényresötétedő lencsék

A Sensity Dark lencse tökéletes megoldást nyújt, ha Ön sok időt tölt a szabadban. Ezek a továbbfejlesztett lencsék az UV- és a látható fény hatására extra sötét színt vesznek fel, így rendkívüli teljesítményt nyújtanak a kültéri tevékenységekhez. E lencsék még az autó szélvédője mögött is besötétednek, így erős fényviszonyok között, illetve magas hőmérséklet esetén is első osztályú kényelmet biztosítanak. Emellett, a Sensity Dark lencsék beltéren gyorsan kivilágosodnak, és teljesen átlátszó színt vesznek fel!

Hoya Sensity Shine

    • Rendkívül divatos megjelenést biztosító fényresötétedő lencsék
    • Exkluzív külső és stílusos megjelenés

A Sensity Shine lencsék extra sötét színt vesznek fel kültéren, de ezt egészen különleges módon teszik: divatos megjelenést biztosítanak vásárlóinak a tükrös rétegnek köszönhetően, amely kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető. A trendi, elegáns megjelenést szem előtt tartó vásárlói számára így a Sensity Shine lencse jelentheti az ideális megoldást! A tükrös rétegnek és a kitűnő fényresötétedő technológiának köszönhetően a Shine lencsék megtestesítik a napszemüveglencsék evolúcióját!

A lencsék három természetes színárnyalatban kaphatóak, amelyeket a szakértők a napszemüveg trendek figyelembevételével fejlesztettek ki, a garantáltan divatos megjelenés érdekében: ezüstszürke, bronzbarna és smaragdzöld. Amennyiben pedig az is lényeges szempont, hogy a fényre sötétedő lencsékhez minél kedvezőbb ajánlat keretein belül jusson hozzá, akkor ismerkedjen meg optikánk aktuális akciós ajánlataival! Válasszon komfortos, megbízható megoldást a nyárra, vásároljon kedvező áron új eszközt, és védje látását az erőteljes napsugaraktól!

Garantáljuk, hogy a kiszolgálással és termékeinkkel egyaránt elégedett lesz, optikánkba megéri ellátogatni.

Készüljön fel velünk a tavaszi, nyári szezonra, tekintse meg ajánlatunkat!