Szemüveg javítás

Önnek nincs a lencse és a keret napi tisztításán kívül más feladata. A szemüvegjavítás szakember dolga, bízza ránk!
Még az egyszerűnek tűnő házi szemüvegjavítás is sokszor nagy kárt tesz a szemüvegben. A csavarhúzó könnyen megszalad, megkarcolja a lencsét, javíthatatlan kárt okozva ezzel. Gyakran előfordul a pillanatragasztók használata is. A lencsére ráfolyt és ott megkötött ragasztó is végzetes lehet.
Ezért azt javasoljuk, hogy ha bármilyen kis hibát észlel, haladéktalanul forduljon hozzánk! A szemüvegjavítás nem kerül sokba, gyakran díjmentesen és gyorsan megcsináljuk a problémás szemüvegkeretet.

Üzletünkben díjtalanul vállaljuk szemüvegének komfort beállítását, csavarjainak meghúzását. A Cvikker Optikában készült szemüvegek esetében szükség szerint az orrtámaszainak cseréjét, pótlását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen.
Javasoljuk, hogy félévente keressenek fel bennünket egy alapos karbantartásra. Ez nem kerül sok időbe, legtöbbször csak néhány percet vesz igénybe.
Amennyiben használat során a szemüvegkeret elállítódik, ingyenesen megigazítjuk, a meglazult csavarokat rögzítjük, ultrahangos tisztítással nagytakarítást végzünk. Ha megrongálódott a szemüveg, szár illetve egyéb alkatrészek cseréje, pótlása lehetséges.

Szemüvegjavítás árak:

  • Elsősorban titán  keretekhez : lézeres hegesztés  9000,-Ft (1 hét), hagyományos forrasztás ezüsttel  4000,- Ft (3 munkanap)
  • Ultrahangos tisztítás: 2000,- Ft
  • Szárcsere : 2000 – 5000,- Ft /db
  • Orrtámasz-csere : 800- 2000, Ft / pár