Hoya Sensity: szemüveg és napszemüveg egyben!

jún 22, 2022 | Blog, Napszemüveg

Kettő-az-egyben napszemüveg és szemüveglencse a maximális komfortért. Tapasztalja meg a Hoya Sensity előnyeit, ehhez keresse fel optikánkat!

A szabadban tartózkodva sokan panaszkodnak a fényre. Közvetlen napsütés hatására hunyorogni, könnyezni kezdenek, a látásuk homályossá válik. A tünetek már önmagukban is rendkívül kellemetlenek, de bizonyos tevékenységek, például vezetés vagy sportolás közben kifejezetten zavaróak lehetnek. A Hoya ezekre a problémákra reagálva és megoldást kínálva vezette be 2014-ben az első Sensity fényre sötétedő szemüveglencsét, amelynek azóta már megjelent egy új, még intelligensebb generációja: a kettő-az-egyben napszemüveg és szemüveglencse, amely látásban, kényelemben és stílusban sem ismer kompromisszumot!

A Hoya Sensity fényre sötétedő szemüveglencsék tökéletes látáskényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt biztosítanak bárhol, bármikor, bármilyen fényviszonyok között, hunyorgás, könnyezés, egyéb kellemetlenségek nélkül. Beltéren klasszikus szemüvegként funkcionál, ugyanis a lencsék teljesen átlátszók, napfényben viszont olyan, mint egy napszemüveglencse. A Sensity szemüveglencséknek köszönhetően vége az állandó csereberének: a szemüveg le, napszemüveg fel problematikájának, a mindennapok könnyebbek lesznek, és véletlenül sem feledkezhet meg az ember egyik vagy másik látóeszközéről.A szemüveg és napszemüveg egyben igazán előnyös megoldásokat kínál az ügyfeleknek. A lencséket azoknak a személyeknek érdemes választaniuk, akik sokoldalú, aktív életet élnek, és zavarja szemüket a napfény vagy fényérzékenyek. A legújabb generációs Sensity fényre sötétedő lencsék kültéren rendkívül gyorsan besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, tökéletes átlátszóságot biztosítva a tiszta látásélményhez.

Szokott kültéren biciklizni, sportolni, kirándulni, vagy horgászni? Sok időt tölt a szabadban? Akkor a Hoya Sensity Dark lencse kiváló választás, mivel az UV fény és a látható fény hatására extra sötét színűvé változik a szabadban. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy kipróbálná a modern megoldást, keressen fel bennünket bizalommal az elérhetőségeinken!

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....