Bioflex kontaktlencse=tökéletes látásélmény

jan 24, 2023 | Kontaktlencse

Ha már egy ideje fontolgatja, hogy Bioflex kontaktlencsére vált, segítünk eldönteni a kérdést.

Kontaktlencse választás esetén szóba sem jöhet kompromisszum, és megbízható gyártókból szerencsére nincs is hiány, mégsem könnyű megtalálni azt az egy változatot, ami minden szempontból tökéletes. Ha már Ön is kipróbált néhányat, de eddig egyik sem győzte meg igazán, talán éppen a Bioflex termékcsaládban fogja megtalálni az igazit.

A Bioflex kontaktlencsék színvonalas alapanyaguknak és speciális gyártástechnológiájuknak köszönhetik, hogy a világ legjobbjai között tartják számon őket. A szilikon-hidrogél lencsék megőrzik a szem természetes nedvességét és biztosítják az optimális oxigén-ellátást, így kényelmes viseletet tudnak biztosítani egy teljes napon át, és ez bizony kevés versenytársról mondható el.

A Premium és az Active szériába tartozó termékek egyaránt kimagasló látásminőséget nyújtanak, a sokévnyi termékfejlesztés eredménye pedig szó szerint kézzel fogható, hiszen a kontaktlencsék puhák, mégis könnyen kezelhetőek. A termékcsaládban éppúgy megtalálhatóak a havi, mint a napi használatra tervezett lencsék, tehát bármi legyen is az igénye, meg fogja találni a megfelelő verziót, csak át kell böngésznie a kínálatot.

Honlapunkon pár kattintással beállíthatja a szükséges dioptriát, az érdekelődés elküldését követően pedig rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....