Szemüveg, Hoya lencsével? Most ez a döntés akár értékes nyereményajándékot is ér, vegyen részt a játékban, tájékozódjon a részletekről!

Szemüvegkészítés előtt áll? Szívesen részt venne egy nyereményjátékon? Régóta szeretne egy elektromos roller tulajdonosává válni azért, hogy a közlekedés könnyebb és élvezetesebb legyen? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, ismerkedjen meg vonzó ajánlatunkkal, amivel most akár egy értékes, környezettudatos rollerrel is gazdagabb lehet!

Az akció 2022. június 1 – 2022. augusztus 31. között érvényes. Ahhoz, hogy részt tudjon venni a nyereményjátékon, az akcióban részt vevő lencsék és szemüvegek közül kell vásárolnia, 25.000, – Ft értékben a megjelölt időszakban. E-mail címét se felejtse el beregisztráltatni! Az akció érvényes minden új, komplett Hoya lencsével ellátott szemüvegre. Minden egyes elköltött 25.000, – Ft után a vevő jogosult egy nyereménykuponra. Egy email címmel több kupont is be tudnak regisztrálni a játékosok, így tovább tudják növelni az esélyeiket a nyerésre. A sorsolás hetente egyszer történik, amikor is két darab Sencor elektromos roller találhat gazdára. Óriási előny, hogy a kupon átruházható!

Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen egy minőségi elektromos rollerért manapság igen mélyen kell a pénztárcába nyúlni. Ha sikerül nyerni, egy nagyon értékes, színvonalas járművel lehet gazdagabb, amivel végre elfelejtheti a parkolás és a közlekedés nehézségeit a belvárosban. Nem érdemes őszre halasztani új szemüvege elkészítését, hiszen lemarad erről a kiváló nyereményjátékról!

Éljen a vonzó lehetőséggel, térjen be optikánkba, és a szemüvegkészítés keretein belül vegyen részt a játékban! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a részletekről. Optikánk színvonalas szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket, nálunk valóban a legjobb látásjavítókhoz juthatnak hozzá a megrendelők, korrekt árakon. Ha kérdezni szeretne az akcióról vagy termékeinkről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

0
    0
    Kosár