Szemüvegkészítés: most megéri optikánkat választani!

júl 5, 2022 | Blog, Szemüveg készítés

Szemüveg, Hoya lencsével? Most ez a döntés akár értékes nyereményajándékot is ér, vegyen részt a játékban, tájékozódjon a részletekről!

Szemüvegkészítés előtt áll? Szívesen részt venne egy nyereményjátékon? Régóta szeretne egy elektromos roller tulajdonosává válni azért, hogy a közlekedés könnyebb és élvezetesebb legyen? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, ismerkedjen meg vonzó ajánlatunkkal, amivel most akár egy értékes, környezettudatos rollerrel is gazdagabb lehet!

Az akció 2022. június 1 – 2022. augusztus 31. között érvényes. Ahhoz, hogy részt tudjon venni a nyereményjátékon, az akcióban részt vevő lencsék és szemüvegek közül kell vásárolnia, 25.000, – Ft értékben a megjelölt időszakban. E-mail címét se felejtse el beregisztráltatni! Az akció érvényes minden új, komplett Hoya lencsével ellátott szemüvegre. Minden egyes elköltött 25.000, – Ft után a vevő jogosult egy nyereménykuponra. Egy email címmel több kupont is be tudnak regisztrálni a játékosok, így tovább tudják növelni az esélyeiket a nyerésre. A sorsolás hetente egyszer történik, amikor is két darab Sencor elektromos roller találhat gazdára. Óriási előny, hogy a kupon átruházható!

Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen egy minőségi elektromos rollerért manapság igen mélyen kell a pénztárcába nyúlni. Ha sikerül nyerni, egy nagyon értékes, színvonalas járművel lehet gazdagabb, amivel végre elfelejtheti a parkolás és a közlekedés nehézségeit a belvárosban. Nem érdemes őszre halasztani új szemüvege elkészítését, hiszen lemarad erről a kiváló nyereményjátékról!

Éljen a vonzó lehetőséggel, térjen be optikánkba, és a szemüvegkészítés keretein belül vegyen részt a játékban! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a részletekről. Optikánk színvonalas szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket, nálunk valóban a legjobb látásjavítókhoz juthatnak hozzá a megrendelők, korrekt árakon. Ha kérdezni szeretne az akcióról vagy termékeinkről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....