Október, a Látás Hónapja – idén is akciókkal várjuk!

okt 11, 2021 | Blog, Optika

Progresszív szemüveglencsékkel és más akciókkal is várjuk Önt optikánkban október, azaz a Látás Hónapja alkalmából!

Immáron 16 éve, minden év tizedik hónapjában kerül megrendezésre a Látás Hónapja nevű kampány, amelynek keretében az optikák különféle akciókkal várják azokat, akik szeretnének kiemelt figyelmet fordítani a látásuk megőrzésére. Ebben az időszakban érdemes megvizsgáltatni a szemet, és amennyiben szükséges, új lencsét készíttetni – esetleg egy új kerettel együtt. A progresszív szemüveglencsék között Ön is megtalálhatja azt a típust, amely a leginkább megfelel az igényeinek.

A Hoya a legmodernebb lencsetervezési technológiáknak köszönhetően olyan progresszív szemüveglencséket képes előállítani, amelyek megerőltetés nélküli fókuszálást, valamint nyugodt és tökéletesen éles látást biztosítanak. A vállalat három, szabadalmaztatott technológiájának segítségével a legmagasabb szintet mérte el a szemüveglencsék gyártása terén.

A Látás Hónapjára kiírt akcióban a Hoya multifokális szemüveglencséket 40% kedvezménnyel lehet megvásárolni – mindjárt két típusban is. A Daynamic szemüveglencsék kedvező ár-érték arányú, modern lencsék, amelyek ideális megoldást nyújthatnak akár elsőre is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, emellett gyakorlatilag bármilyen szemüvegkeret választható hozzájuk. A Balansis szemüveglencsék tökéletes kényelmet biztosítanak a látás kapcsán, minden távolságra kompromisszummentesen használhatóak, és tökéletes megoldást jelentenek a digitális eszközök használatához is.

Érdemes Önnek is kihasználnia a Látás Hónapjának keretein belül kiírt akciónkat, azaz megvizsgáltatnia a szemét, és kipróbálni a Hoya multifokális szemüveglencsék, vagyis a Daynamic és Balansis típusok nyújtotta előnyöket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a progresszív szemüveglencsék iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, ha pedig vásárolni szeretne, keressen fel bennünket személyesen optikánkban!

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....