Multifokális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

okt 19, 2021 | Blog, Szemüveglencse

Multifokális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel! Ne hagyja ki ajánlatunkat, amivel Hoyalux iD multifokális szemüveglencséhez juthat hozzá!

multifokális szemüvegek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen sokkal kényelmesebb megoldást kínálnak, mint a klasszikus típusok. Esetükben nincs szükség többféle látásjavítóra, mert minden egyes távolságra biztosítják az éles látást. Az ember sokkal magabiztosabbnak érzi így magát, hiszen nem kell cserélgetni a különböző élethelyzetekben a szemüvegeket. Egyeseknek fontos, hogy multifokális szemüvegükhöz minél kedvezőbb áron juthassanak hozzá, így csökkentve a kiadásaikat. Amennyiben Önnek is lényegesek az anyagi szempontok, és keresi még a jó ajánlatokat, ne kutasson tovább, mert nálunk vonzó akció keretein belül készíttetheti el modern látásjavítóját!

multifokális szemüveglencsékhez optikánkban most 25% kedvezménnyel juthatnak hozzá a vevők. Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen jóval olcsóbban készíttetheti el a komfortos, modern látásjavítóját. Optikánkban a legjobb kezekben lesz, profi szakemberek foglalkoznak az ügyfelekkel. Az ajánlatunkban többféle multifokális szemüveglencse is szerepel, például a Hoyalux iD típusra is érvényes. Az akció 2021.november 1. – 2022.január 31. között érhető el az optikánkban. Akár már a karácsonyt új szemüvegben ünnepelheti. Velünk lehetősége van csökkenteni a kiadásait, egyúttal pedig kedvező feltételek mellett tapasztalhatja meg a multifokális szemüveg előnyeit. Optikánk igényes, barátságos környezetbe várja a vevőket.

Ne maradjon le a multifokális szemüveglencse akcióról, éljen a lehetőséggel a meghirdetett időszak alatt, váltson bátran kényelme érdekében! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, optikánkról, kedvezményeinkről. Érdemes minket követni, ugyanis folyamatosan különböző akciókkal várjuk a vevőket. Garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk. Ha kérdezni szeretne a kedvezményről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....