Multifokális lencsék az Ön igényeire szabva!

nov 9, 2020 | Blog, Szemüveglencse

A multifokális lencséket manapság egyre többen választják, ugyanis egyszerűbb megoldást biztosítanak a szemüvegviseléssel kapcsolatban. Egyesek sajnos ennek ellenére nem igazán elégedettek modern látásjavító eszközeikkel, mert nem igazodnak az egyéni igényeikhez, emiatt a viselésük sem túl kényelmes. Amennyiben Önnek is problémákat okoz hagyományos multifokális lencséjű szemüvege, és szeretne olyan látásjavító eszközt viselni, ami maximálisan illeszkedik az elvárásaihoz, forduljon hozzánk bizalommal!

Optikánkban lehetősége van elkészíttetni az egyéni igényeknek megfelelő multifokális lencséjű szemüvegét, így végre Ön is megtapasztalhatja a modern látásjavítók kényelmét. Szakembereink alapos vizsgálatokon és részletes konzultációkon keresztül mérik fel az igényeket azért, hogy később valóban személyre szabott multifokális lencséket vehessenek át az ügyfelek. Szolgáltatásunknak köszönhetően megrendelőink elfelejthetik a különböző kellemetlenségeket és visszanyerhetik magabiztos megjelenésüket. Az egyéni igényeknek megfelelő multifokális lencsék nem gátolják viselőiket a mindennapi teendőikben, így pedig nem jelenthet kihívást a maximumot nyújtani az élet minden egyes területén. Ügyfeleinket barátságos, ízléses környezetbe várjuk, optikánkban mindenki a legjobb kezekben lesz. Nálunk a megrendelők az elsők, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz szakembereinkkel, szolgáltatásainkkal.

Készíttesse el optikánkban az egyéni igényekhez illeszkedő multifokális lencséjű szemüvegét, és élvezze új látásjavító eszközének kényelmét! Optikánkban többféle vonzó ajánlat közül válogathat, nem érdemes lemaradni róluk! Ezekről weboldalunkon tájékozódhat. Nálunk az ügyfelek mindig kedvező árakon juthatnak hozzá szemüvegükhöz, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani. Ha időpontot szeretne foglalni, vagy bővebb információkra lenne szüksége a progresszív lencsékről,  keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....