Látás hónapja 2022

okt 4, 2022 | Blog, Optika

A látás hónapjában megéri elkészíttetni új szemüvegét. Legyen az ügyfelünk, térjen be optikánkba ebben az időszakban, és spóroljon jelentős összegeket!

Az itthoni optika szakma számára igen fontos hónap az október, hiszen ekkor kerül előtérbe az ember legfontosabb érzékszerve, a látás. Ebben az időszakban többek között különböző kedvezményeket vehetnek igénybe az érdeklődők, így mostanában érdemes foglalkozni látásvizsgálattal vagy felkeresni optikát szemüveg készítésért. Természetes, hogy a látás hónapjára mi is kiemelt figyelmet szentelünk!

Optikánk a látás hónapjában sokféle, igazán vonzó ajánlatot biztosít az ügyfeleknek. Ha például régóta szeretne váltani másik látásjavítóra, figyelmébe ajánljuk a szemüveg készítéshez a 30+10 % kedvezményt, amit most ráadásul meg is hosszabbítottunk, egészen 2022.11.30-ig. Üzletünk teljes szemüvegkeret kínálata és a prémium kategóriás HOYA lencsék is rendelkezésére állnak az akció keretein belül. Az ajánlat csak komplett szemüveg rendelése esetén érvényes! Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen most valóban kedvező áron juthat hozzá kifogástalan minőségű látásjavítójához.

Itt még nem álltunk meg a vonzó ajánlatokkal! A komplett szemüvegkészítés során, amihez HOYA szemüveglencsét választ, igénybe veheti a 0 ft-os keretakciót. A kínálatunk óriási, ahol a hölgyek, urak, idősek és fiatalok egyaránt megtalálják a tökéletes stílust. Az akció 2022. november 30.-ig tart.

Optikánkat akár az egész család felkeresheti a látás hónapjában, itt most mindenki spórolhat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, ajánlatainkról. Optikánk modern, felszerelt környezetbe várja az embereket, ahol a vásárlók ügyfélközpontú szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Bátran kérhet tanácsot is, szakembereink teljeskörű segítséget nyújtanak. Együtt sokkal könnyebb megtalálni az Ön számára legideálisabb látásjavítót. Ha kérdései lennének az ajánlatokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....