Digitális szemüveg lencse akció és egyéb vonzó ajánlatok adventkor!

dec 6, 2021 | Blog, Szemüveglencse

Digitális szemüveg lencse akció, és más egyéb vonzó ajánlatok az ünnepi időszakban. Készíttesse el most a látásjavítóját, válasszon akcióink közül! 

Mivel optikánknak fontosak a vásárlók, szeretnénk vonzó ajánlatokkal, kedvező árakkal megkönnyíteni számukra az új szemüveg beszerzését. Most az ünnepi időszakban is érdemes körbenézni az ajánlataink között, ugyanis a Hoya Adventi akció keretein belül minden nap igazán jó áron vásárolhatnak nálunk az emberek.

Hoya Adventi akciót nem érdemes kihagyni, hiszen például a vékonyított szemüveg lencse akciónknak köszönhetően kiváló áron juthat hozzá az új látásjavító eszközéhez. Ezt a típust sokan azért kedvelik, mert a lencsék nem nagyítják fel a szemeket, kevésbé torzítanak, sokkal kellemesebb látásélményt biztosítanak.

Ha Ön inkább fényre sötétedő szemüveget szeretne viselni, itt a lehetőség, hogy most jóval olcsóbban jusson hozzá a látásjavítójához. A fényre sötétedő szemüveg lencse akciónk még 2021. december 22.-én is érvényes, így az ünnep előtt közvetlenül le tudja adni a rendelését.

Hoya Adventi ajánlataink közül nem hiányozhat a progresszív szemüveg lencse akció sem. Végre bárki számára elérhető a természetes látásélmény! A progresszív, más néven multifokális lencsék a szemfáradtságot is csökkentik. Amennyiben ez régóta fennálló probléma, készíttesse el az akció igénybevételével látásjavító eszközét!

Azokra is gondoltunk, akik irodában dolgoznak, és szeretnék kímélni a szemüket a monitorhasználat során. Nekik a kékfényszűrős lencse akciót ajánljuk figyelmükbe. A kékfényszűrős szemüveg semlegesíti a kék fény jelentős részét, és a szemfáradtságot is orvosolja.

Ne hagyja ki ajánlatainkat, készíttesse el új látásjavítóját a digitális szemüveg lencse akció keretein belül, vagy válasszon mást a felsorolt lehetőségek közül! Vevőinket 35% kedvezmény várja az ünnepi időszakban, térjen be hozzánk! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Hipermetrópia, azaz távollátás

Hipermetrópia, azaz távollátás

A hypermetropia – magyarul túllátás vagy távollátás – sokakat érint, ezért részletesen is bemutatjuk a tüneteit, illetve a lehetséges megoldásokat. A hipermetrópia magyar megfelelői nem igazán fedik le, hogy mit is takar, mivel a távollátó ember nem lát jól távolra,...

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia tünetei és korrekciója

Az asztigmia vagy asztigmatizmus gyakori fénytörési hiba – az alábbiakból kiderül, hogy pontosan mi ez, mik a tünetei, és hogyan lehet korrigálni. Az asztigmia – más néven asztigmatizmus – a szem fénytörési hibája, amit a szem fénytörő közegeinek eltérése okoz....