Általános Szerződési Feltételek

Üzletszabályzat

Számunkra fontos vásárlóink egészsége! Így arra kérjük vásárlóinkat, hogy abban az esetben vásároljanak webáruházunkban, ha a megrendelésükkel elismerik, hogy 6 hónapnál nem régebben kontaktlencse vizsgálaton vettek részt, és a kiválasztott kontaktlencsét már illesztették Önöknek. A rosszul megválasztott kontaktlencse, illetve egyéb termék használatából eredő panaszokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Ugyanez vonatkozik a lejárt szavatosságú termék használatából eredő károkra. A lejárat dátuma a termékeken minden esetben megtalálható.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános információk

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

 A vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztrációhoz kérjük az űrlap minden pontját kitölteni. A pontos regisztráció a sikeres vásárlás feltétele.

Termékinformációk

A termékekről információt az adott terméknél olvashat. Amennyiben további információt szeretne a termékekről, kérjük keresse meg ügyfélszolgálatunkat e-mailen ( info@cvikkeroptika.com ) vagy telefonon (+36306084164). A termékek mellett feltüntetett árak bruttó – az Áfát is tartalmazó – árak. A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, az külön felszámításra kerül amennyiben a rendelés értéke nem haladja meg a 17000 Ft-ot.  A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A termékek szállítási ideje 2-3 munkanap, kivéve ha raktárhiány alakul ki , ez esetben 1 hónap is lehet. Előfordulhat, hogy a  gyártó vagy a forgalmazó nem tudja teljesíteni határidőre a szállítást cégünknek, így mi is késve tudjuk csak küldeni a terméket. A gyártók illetve beszállítók által okozott kellemetlenségért nem tudunk felelősséget vállalni.   Megértésüket köszönjük!

 

Fontos információ kontaktlencsét vásároló vevőink részére!

Tudomásul veszem, hogy a kontaktlencse-viseléshez elengedhetetlenül szükséges a rendszeres, szemész szakorvos vagy optometrista által végzett vizsgálat és konzultáció, és ezt nem pótolhatja más forrásból szerzett információ. A vizsgálat és konzultáció elmulasztása vagy az ebből eredő helytelen kontaktlencse használat súlyos, esetenként visszafordíthatatlan következményekkel járó szem- vagy látáskárosodást okozhat.

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, és panaszmentes kontaktlencse viselőként a kontaktlencsét 6 hónapnál nem régebbi, szemész szakorvos vagy optometrista által adott javaslatnak megfelelően rendelem meg. Az általam a rendelés során megadott információk megfelelnek a valóságnak és a javaslatban foglaltaknak. A kontaktlencse viselése alatt legalább félévente vizsgálaton veszek részt, illetve probléma esetén haladéktalanul szemész szakorvoshoz vagy optometristához fordulok. A fentiek elmulasztásából eredő károkért teljes felelősséget vállalok.”

 1. számú melléklet a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendelethez33


A fentiek elmulasztásából eredő károkért teljes felelősséget vállalok.

Amennyiben Ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a Cvikker Optika 2001 Bt. semmilyen felelősséget nem vállal. Kérjük, mindig ellenőrizze a termékek lejárati idejét. Lejárati időn túli terméket soha ne használjon. Az ebből eredő károkért sem  vállaljuk a  felelősséget. A gyártók minden terméken feltüntetik az áru lejárati időpontját (Expiry date).  Cégünk, az eladott termékekre a mindenkori jogszabályokban meghatározottak szerint vállalja a szavatosságot ill. a garanciát.

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI!

Árak:

A webshopban feltüntetett árak Magyar Forintban (HUF) kerülnek feltüntetésre. Az árak bruttó árak, és a megadott csomagolási egységre vonatkoznak. Az árak változtatásának jogát az áruház tulajdonosa fenntartja. A fizetendő végösszeg mindig a visszaigazoláson szereplő összeg, kivéve, ha a megrendelés valamilyen tévesen hozzáadott termék, illetve tévesen választott postaköltség miatt utólag megváltozik. Ebben az esetben a fizetendő összeg a módosítást követően kiküldött megerősítő emailben kerül közlésre.

Rendelés menete
1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A„törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát.
3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
4. Megrendelés
5. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása
6. Az adatok megadását követően a ” Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a számlán megjelenteni kívánt egyéb adatok.)
7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

( A Google levelezési rendszere a visszaigazoló e-maileket időnként Spam/ Levélszemét mappába teszi. Kérjük a kedves vásárlóinkat, hogy ha nem érkezik a megrendelés elküldése után azonnal visszaigazolás a “Bejövő” mappába akkor ellenőrizzék a fent említett mappát.)

Adatvédelem: A Cvikker Optika 2001 Bt. a vevők személyes adatait az Adatvédelmi törvény szabályozásának megfelelően kezeli. Az adatokat kizárólag saját célra használjuk, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. (Az adatvédelmi nyilatkozat az „Adatvédelem és jogi nyilatkozat” oldalon olvasható)

Szerződési feltételek

 1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai

1.1 Szolgáltató adatai

Név: Cvikker Optika 2001 Bt.

Cím: 1088 Budapest Krúdy Gyula u. 4.

Adóigazgatási azonosító: 21108172-2-42

1.2 A Vásárló

Aki a webáruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a webáruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A Szállító

A Szolgáltató által megbízott szállítmányozó cég: Magyar Posta és GLS Futárszolgálat

 1. Webáruház Szerződési Feltételek célja

A Szolgáltató jelen ÁSZF-et azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház Szolgáltatással, és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a webáruház szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket. Az ÁSZF a Szolgáltató, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.2 Az ÁSZF hatálya

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a szolgáltató a webáruház szolgáltatást biztosítja.

 1. A Webáruház-szolgáltatás

A Szolgáltató a Vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a webáruház szolgáltatást.

3.1 A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Szolgáltató azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli, illetve egyéb címre történő szállítás tehát nem lehetséges, minden ilyen megrendelés érvénytelen.

 1. A Webáruház Szerződés létrejötte és módosítása

4.1. Regisztráció

Minden oldalon megtalálható Regisztráció menüpont alatt, az ott lévő adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. A szolgáltatót a vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

4.2 Általános jellemzők

Szerződés a szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. A megkötendő szerződés, írásban foglaltnak minősül, melyet a szolgáltató iktat, és adatbázisban tárol. A Szerződés nyelve magyar. Webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási és számlázási adatok, továbbá elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.3 Megrendelés módosítása, törlése

Megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a vásárló a webáruház kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

4.4 Fizetési feltételek

Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szállítónál az áruk átvételénél készpénzben vagy előre utalással teljesítheti.  A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a valóságnak megfelelő képet és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes típusok esetében előfordulhat, hogy a képen látható, illetve a valós termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni. Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt ügyfelünket, hogy szíveskedjenek az illusztrációként feltüntetett képet, illetve az árat egyeztetni a rendelt termék adatival, esetlegesen felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.

4.5 Szállítási feltételek:

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta és a GLS Futárszolgálat szállítja a megadott címre. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) olyan címet megadni, ahol a csomagot napközben át tudja venni. Kérjük, hogy ha cégnévre (cég címre) kéri a szállítást, feltétlenül tüntesse fel a cégnevet a saját neve mellett, vagy a megjegyzés rovatban!

SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG

 4.6 Fizetési módok / Szállítási költségek:

4.6.1. Az „Ingyenesen szállított csomagok” esetében az ingyenes kiszállítás, csak az előre utalás / bankkártyás fizetési módokkal érhető el!

4.6.2. Banki átutalás : Ebben az esetben Ön előre átutalja bankszámlánkra a teljes összeget. Árut, csak az összeg megérkezése után szállítjuk.

4.6.3. Ingyenesen szállított csomagok: kizárólag az így meghirdetett áruk esetében választható ez a szállítási mód, és kizárólag csak előre utalás esetén érvényes

BANKSZÁMLA SZÁM: K&H   10404072-40761527-00000000

Banki átutalás esetén kérjük tüntesse fel nevét az átutalás megjegyzés rovatában!

4.7. A vevő hibájából meghiúsult szállítás (át nem vett csomag) ismételt kiszállítása esetén a postaköltség az eredeti postaköltség + 50%, ha a vevő a szállítást ismételten kéri.

 

4.8. Szállítási határidő

A szállítási határidő 2-3 munkanap általában, a legrosszabb esetben maximum 1 hónap. Amennyiben több terméket rendel, mindig a leghosszabb szállítási időt vegye figyelembe. Amennyiben Önnek sürgősen szüksége van egy adott termékre, kérjük, minden esetben jelezze a rendeléskor a „Megjegyzés” rovatban. Felhívjuk figyelmüket, hogy beszállítóink hibájából (raktárhiány, szállítási késedelem) eredő határidő csúszásokért felelősséget nem tudunk vállalni.

 1. A Vásárló jogai és kötelezettségei

5.1   A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján.

5.2   A vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

a.     Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek átvevőponti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

 1. Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza a Szolgáltatóhoz (Cvikker Optika, Budapest 1088 Krúdy Gyula u. 4.), és haladéktalanul, de legkésőbb a visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült egyéb költségeket. Szállítási díjat a teljes rendeléstől való elállás esetén térítünk vissza. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A termék(ek) vételárát és a szállítási költséget (illetőleg a vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget) csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a vásárló a terméke(ke)t visszaszolgáltatta vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy az(oka)t az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.
 2. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal azonos fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha más fizetési mód alkalmazásához kifejezett belegyezését adta. Más visszatérítési mód alkalmazása esetén a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.
 3.     A vevő elállási jogát nem gyakorolhatjaa 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen
  – olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. egyedi kontaktlencse);
  – olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
  – olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
 4. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

5.3. A megrendelt termékek hibája esetén a Vevő a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései alapján kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Szolgáltatóval szemben. A kellékszavatossági igénye érvényesítése során a Vevő kérheti a hibás termék kicserélését, kivéve, ha a kijavítás vagy kicserélés lehetetlen, vagy a Szolgáltató számára aránytalan többletköltséggel járna. Ha a Vevő a kijavítást, vagy a kicserélést nem kérte illetve kérhette, arányos árleszállítást igényelhet, a terméket a Szolgáltató költségére kijavíthatja, illetve kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől, ha a kijavítást vagy kicserélést a Szolgáltató nem vállalta, nem tudta elvégezni, vagy ha a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Az érdekmúlás érdemi bizonyítása a Vevő kötelessége. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A Vevő a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban viselnie kell, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot. A vevő köteles a hibát annak felfedezése után  kontaktlencsék esetében haladéktalanul, de legkésőbb a hiba felfedezésétől számított 10 napon  belül közölni. A szerződés teljesítésétől számított 30 napos elévülési határidőn túl szavatossági igényét már nem érvényesítheti. A teljesítéstől számított 30 nap leteltét követően azonban már a Vevő köteles bizonyítani, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában megvolt.

5.4   A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. A nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származó 0 v. 1 Ft-os ár nem minősül ajánlattételre való felhívásnak. Kivételt képeznek ez alól az akciók keretében meghirdetett ajándéktermékek. A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk, minden esetben a termékleírás tartalmazza a termék jellemzőit. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak

 1. Adatvédelem, adatbiztonság

6.1 Adatvédelmi Nyilatkozat

A Webáruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása. A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:

 • Név
 • Szállítási cím
 • Számlázási cím
 • Elektronikus levelezési cím
 • Elérhetőségi telefonszáma

Választhatóan megadható adatokat:

 • Egyéb közlendő
 • Számlázási cégnév

A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A megrendelések kiszállítása érdekében a szolgáltató a következő adatokat bocsátja a szállító cég, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére:

 • Megrendelő neve
 • A teljes Szállítási cím
 • Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)
 • Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

 

A szállító, illetve megbízottja az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli.

6.2 Személyes adatok módosítása

Vásárló adatainak törlését az elérhetőség oldalon megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonon kérheti.

 1. Egyebek

7.1. Biztonság

Webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Weboldalon való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

7.2. Felelősség korlátozása:

A Cvikker Optika 2001 Bt. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
– Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja a Vevőt, hogy csatlakozzon a cvikkeroptika.com weboldalára, ott megrendelést adjon le.
– Vevő számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

7.3 Szerzői jogok

A weboldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

7.5. Jogviták

Szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerződő Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 1. Egyéb rendelkezések

 

A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

A felhasználó a III.2 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

A Szolgáltató magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.

A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon a Szolgáltató székhelyén működő ügyfélszolgálat info@cvikkeroptika.com címen, illetve a +36306084164  telefonszámon (munkanapokon 9:00-18:30 között ).

Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik az ügyfélszolgálaton keresztül, info@cvikkeroptika.com címen, illetve a +36306084164 -es telefonszámon.
A cvikkeroptika.com  tulajdonosa és üzemeltetője a :

Cvikker Optika 2001 Bt.

1088 Budapest, Krúdy Gyula u. 4.

Adószám: 21108172-2-42
Cégjegyzékszám:  01 06 745414.  Vezetve a  Fővárosi Cégbíróság nyilvántartásában.
Személyes átvétel helye: 1088 Budapest, Krúdy Gyula u. 4.
hétfőtől-péntekig  9-18.30 óráig

E-mail: infovcvikkeroptika.com

Adatvédelem, adatbiztonság

1.1 Adatvédelmi Nyilatkozat

A Webáruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása. A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:

 • Név
 • Szállítási cím
 • Számlázási cím
 • Elektronikus levelezési cím
 • Elérhetőségi telefonszáma

Választhatóan megadható adatokat:

 • Egyéb közlendő
 • Számlázási cégnév

A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A megrendelések kiszállítása érdekében a szolgáltató a következő adatokat bocsátja a szállító cég, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére:

 • Megrendelő neve
 • A teljes Szállítási cím
 • Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)
 • Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A szállító, illetve megbízottja az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli.

1.2 Személyes adatok módosítása

Vásárló adatainak törlését az elérhetőség oldalon megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonon kérheti.