Hoya SYNC III lencsék 30 kedvezménnyel!

Hoya SYNC III lencsék 30% kedvezménnyel!

 

Az akció időtartama: 2021. július 1 – augusztus 31.
Az akció részletei:
Az akció keretén belül 30%-os kedvezménnyel juthat hozzá a Hoya SYNC III digitális szemfáradtság enyhítésére kifejlesztett lencsékhez!

Amennyiben SYNC III lencsét választ, további 20% kedvezmény a szemüvegkeretekre is! – az üzlet polcain a zöld, kör alakú matricákkal jelölt szemüvegek vesznek részt az akcióban.
A Hoya SYNC III lencsék jellemzői:
Sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek digitális képernyők előtt.* Ez digitális szemfáradtsághoz, vagy más néven számítógépes látás szindrómához vezethet. A tünetek már két óra elteltével jelentkezhetnek**, például szemirritáció, homályos látás vagy fejfájás formájában.
A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy teljesítménynövelő zóna található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata), ebben a modern, digitális világban.

Érdeklődöm


Elérhetõségek
Telefon:+36-1-3180453
Telefon:+36-30-6084164
E-mail:info@cvikkeroptika.com