Napsütésre felkészülni!

Napsütésre felkészülni!

Örömmel értesítjük, hogy áprilisban fényrestötétedő és napszemüveg lencse akciót indítunk!

Az akció időtartama: 2020. április 22 – június 30.

Az akciós ajánlat: Hoya fényresötétedő és napszemüveg lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akcióban résztvevő termékek:
Sensity M.A.P. lencsék Sensity Shine lencsék Sensity és Sensity Dark lencsék opcióára Dioptriás napszemüveglencsék Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív) Mirror M.A.P. szemüveglencsék Hilux 1.50 DriveWear lencsék Magas bázisgörbületű lencsék Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív).

Termékajánlás:
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny ügyfelek számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között!

A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A Hoya dioptriás napszemüveglencsék minden vásárlónak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék kényelmes látásélményt biztosítanak a szemüvegviselőknek vezetés közben.

A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!

A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi azok számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencsék a sportos életet élő ügyfeleknek.

Érdeklődöm