Higiénikus Optikai Etikett

Higiénikus Optikai Etikett

Minden látogató számára kötelezővé tettük a maszk viselését és a kézfertőtlenítést az optikába való belépéskor.

Az optikába saját maszkban érkezzen, amennyiben ez nem lehetséges, kérjen eldobható maszkot optikusától. Használja a bejárat közelében elhelyezett kézfertőtlenítőt.

Az egészségügyi előírásoknak megfelelően korlátoztuk az optikában tartózkodó emberek számát.
Szabályt alakítottunk ki a vizsgálati és a szemüveg vásárlási időszakok kontrollálására, ezért kérjük minden esetben kérjenek időpontot.
Amennyiben lázas vagy köhög, kérjük mindenképpen telefonon egyeztessen a látogatás előtt. Piros szem vagy kötőhártya-gyulladás gyanúja esetén kérjük küldjön róla fényképet, szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további lépésekkel kapcsolatban.

A fenti protokollok betartása érdekében hosszabb szüneteket tartunk 2 vizsgálat között, emiatt kevesebb vizsgálatot tudunk elvégezni.
Kérjük, hogy ügyfeleink kísérő nélkül érkezzenek és az üzlet előtt várakozzanak és csak kollégánk hívására lépjenek az üzletbe (kivételt képeznek a kiskorú ügyfelek, ők egy kísérővel érkezhetnek).

Minden vizsgálatot követően fertőtlenítési protokollt vezettünk be, ami kiterjed a vizsgálati gépek, eszközök fertőtlenítésére is.

15 percet szánunk a szemvizsgáló berendezések, vizsgálati eszközök, különös tekintettel a próbakeret, valamint az egyéb kontakt felületek (kilincs, asztal, székek) fertőtlenítésére. A fertőtlenítés baktériumok és vírusok hatástalanítására kifejlesztett szerrel történik.

Az optometrista védőöltözetben végzi a vizsgálatokat. A munkaruhát, köpenyt naponta cseréljük és fertőtlenítjük. Vizsgáló szakembereink betartják az egészséges, alapos kézmosás szabályait minden vizsgálatot követően. Szakembereink a lehető legnagyobb távolság betartásával végzik a vizsgálatokat és kerülik a közvetlen kontaktust.

Szemüveg választás esetén minden felpróbált keretet fertőtlenítünk.

Kérjük lehetőség szerint csökkentse a felpróbálandó keretek számát. Amennyiben megfog egy keretet azt ne tegye vissza, hanem adja oda optikusának, hogy a vásárlását követően minden keretet fertőtleníthessen.

A vásárlást követően minden eszközt fertőtlenítünk (toll, pénzvisszaadó tálca, bankkártya terminál, stb.).

Tisztán tartjuk az optika és a vizsgáló helyiség levegőjét gyakori szellőztetéssel.

Óránként 10 perc szellőztetéssel biztosítjuk a levegő tisztítását.

A fenti óvintézkedések bevezetésével nagy mértékben tudjuk csökkenteni a fertőzésveszély, de továbbra is azt javasoljuk, hogy csak indokolt esetben és saját felelősségükre látogassák az optikát.

Érdeklődöm

Elérhetõségek
Telefon:+36-1-3180453
Telefon:+36-30-6084164
E-mail:info@cvikkeroptika.com