Sensity fényresötétedő lencsék 25% kedvezménnyel!

Sensity fényresötétedő lencsék 25% kedvezménnyel!

Örömmel értesítjük, hogy 2019. április 1-től fényresötétedő lencse akciót indítunk, amelynek keretében jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg minden Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencsénket!

Az akció időtartama: 2019. április 1. – június 30.

Akciós ajánlataink:
u2022 HOYA SENSITY M.A.P ÉS SENSITY SHINE LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL! 25% kedvezményt biztosítunk Önnek minden Sensity M.A.P. termékünk, illetve a Sensity Shine szemüveglencsék esetében a lencsék teljes árából. (A kedvezmény más akciókkal és egyedi kedvezményekkel nem összevonható.)
u2022 HOYA SENSITY ÉS SENSITY DARK FÉNYRESÖTÉTEDŐ RÉTEG 25% KEDVEZMÉNNYEL! A gyártott Sensity, illetve a Sensity Dark lencsék esetében 25% kedvezményt biztosítunk Önnek a lencsék opcióárából. (A kedvezmény az alaplencsékre vonatkozó egyéb akciós ajánlatokkal és egyedi kedvezményekkel összevonható.)

Termékajánlás:
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencsék az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlók számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között! A SENSITY DARK lencsék nem az UV-fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek. A SENSITY SHINE réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

Érdeklődöm
Loading...